Selecteer een pagina

Welkom bij Vitaal Sterk in Baarn

Sportclub Vitaal Sterk is een kleine, gezellige club waar een leuke positieve sfeer heerst. Een moderne lifestyle club waar jij je direct thuis zal voelen.
Onze coaches zijn warme en vriendelijke mensen die oprecht willen dat jij gezonder en vitaler gaat worden.

Waarom sportboutique Vitaal Sterk Baarn?

Sportclub Vitaal Sterk Baarn begeleid je in een innovatieve, sfeervolle fitness omgeving. Onze sportschool is gesitueerd in het hart van Baarn

Over Daniëlle Sterk

Ik ben Daniëlle Sterk en gelukkig getrouwd. We hebben 2 heerlijke kinderen die reeds op zichzelf wonen. Na 30 jaar met heel veel plezier te hebben gewerkt in de modewereld, wilde ik graag iets anders gaan doen. Ik heb zelf vele jaren met veel enthousiasme gesport op de Milon Cirkel en dus zelf ervaren wat het met je lichaam doet en wat voor positiviteit dit brengt. Hierdoor ontstond mijn ambitie om een Milon premium club te openen en enthousiaste leden ook te helpen hun doelen te realiseren. Van vitaliteit tot afslanken, in een fijne sociale omgeving waarbij je géén nummer bent en jezelf kunt zijn.

Ons Team

Danielle

Luuk

Debbie

Benfit Programma

Naast bewegen werken aan een gezonde leefstijl? Daarbij helpen wij jou! Wij werken volgens het BenFit programma. Het BenFit programma werkt aan een gezonde leefstijl met drie essentiële pijlers; eet, beweeg, relax.

BenFit is meer dan alleen afvallen. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om jouw gezonde leefstijl te realiseren. We helpen jou om op een andere manier te kijken naar jouw lichaam en gezondheid.

Wil je meer informatie over het BenFit programma? Bekijk dan de website van BenFit of vraag ernaar bij jouw Vitaal Sterk coach.