Milon

Fitnesstraining zoals jij dat

wilt bij jouw Sportschool

Baarn!

Wat is een Milon Cirkel?

We weten allemaal dat het belangrijk is te bewegen. In ons dagelijks leven komen we meestal niet aan voldoende beweging toe en vooral onze spieren hebben die regelmatige training wel hard nodig. Onze spieren houden ons namelijk vitaal, sterk, beweeglijk, gezond en slank.

Omdat je tijd schaars is wil je best trainen, maar dan wel snel, eenvoudig en effectief toch? Daarom is er de Milon bij Vitaal Sterk. Een volautomatisch fitness-cirkel met toestellen waarop je afwisselend je uithoudingsvermogen en je spierkracht traint. In slechts 35 minuten heb je een complete work-out gedaan. Je Milon-coach helpt je stap voor stap je doelen te bereiken en jouw persoonlijke chipkaart of polsband zorgt dat je altijd op de meest optimale manier traint. Je kan altijd terecht, hoeft niet te wachten op toestellen en wordt door het display op het toestel uiterst nauwkeurig gecoacht om de juiste beweging te maken op het juiste tempo.

Als je samen met iemand traint, schuif je samen door de gehele cirkel. Zo wordt trainen op Milon bij Vitaal Sterk gezellig en effectief.

Nieuw in Nederland – Milon YOU

Milon You is een unieke bodyscan die ervoor zorgt dat onze milon-coaches de Milon Cirkel toestellen binnen 5 seconden perfect voor je instellen. Met de innovatieve Milon You wordt je lichaam en weer- stand doorgemeten in een complete bodyscan. Met deze data kunnen alle fitness-toestellen optimaal aangepast worden aan jouw lichaam. Milon You is de perfecte aanvulling op het Milon Cirkel concept: simpel, veilig en effectief.

De Milon YOU bij Vitaal Sterk voor een muur van latjes en 2 stoelen

Waarom trainen op Milon?


Doordat de toestellen zich persoonlijk instellen op jouw lichaam en rekening houden met eventuele blessures train je altijd VEILIG. Altijd de optimale gewichten en bewegingsuitslag. Er is altijd minimaal 1 coach aanwezig in de cirkel om je te begeleiden!


Door het verhogen van de excentrische weerstand word je elke keer opnieuw uitgedaagd en dat zorgt voor motivatie, plezier en OPTIMAAL TRAININGS-RESULTAAT!


SNELLER: De hele workout duurt slechts 35 minuten. We helpen effectiever te trainen, wat betekent dat 6 trainingen per maand genoeg is voor resultaat!


GEVARIEERD: Je spendeert 1 minuut op elk krachttoestel en slechts 4 minuten op de cardio toestellen. Géén tijd om je te vervelen dus. Voor je het weet kan je al doorschuiven naar het volgende toestel!

Alle machines passen zich in een fractie van een seconde aan jou als individuele gebruikerr Jouwe PERSOONLIJKE Milon polsbandje is jouw persoonlijke trainer. Geen ingewikkelde personal trainingsschema’s en manuele aanpassingen van toestellen!

Begin met chatten!
Hulp nodig?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?